Del.icio.us Digg FURL FaceBook Stumble Upon Reddit SlashDot Ask BlinkBits BlinkList Co.mments Delirious Feed Me Links Google Bookmarks Linkagogo Ma.gnolia MSN Live Netscape Netvouz Newsvine RawSugar Rojo Smarking Socializer Sphinn Spurl Squidoo Tailrank Technorati Yahoo My Web
Post Reply 

Thread Rating:
  • 2 Votes - 2.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Οι Γνώμες σας
Author Message
+Jim McDuck Offline
Gomu Gomu No...Jet Bazooka

Επίσημο Λαγωνικό

Τύπος: Μανιώδης Συλλέκτης
MyMood: Inspired

RE: Οι Γνώμες σας
Εμ... ναι δεν το εννοώ με αυτήν την έννοια πράγματι.Ποιο πολύ να συζητάμε με ελεύθερο θέμα το σκέφτομαι.Σε στύλ:"Τι ωραίος καιρός..."με λίγα λόγια κουβέντα να γίνεται.
Αν και η πιθανότητα να παραξεφύγει μπορεί να έκανε τα μεγάλα κεφάλια να απορρίψουν αυτήν την ιδέα.

[Image: iSupportDon.png]
[Image: Red.png]
[Image: Onepieceuserbar.png]
"Δύο πράγματα είναι άπειρα,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και τελευταία έχω αμφιβολίες για το πρώτο."Αλμπερτ Αϊνστάιν
Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά για να τα κάνεις θάλασσα χρειάζεσαι και υπολογιστή...
08-06-2010 07:36 PM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
BoNeMacDix Offline
don't become like me

MyMood: Wasted

Ειμαι της αποψης οτι αν γινοταν συχνοτερη η χρησιμοποιηση του chat δεν θα υπηρχε η αναγκη δημιουργιας spam section.

[Image: 2z8ngrc.jpg]
[Image: 2dchl02.jpg]
IN METAL WE TRUSTRim_Shot
Visit My site for Greek Scanlations here :
[Image: affiliate.png]
09-06-2010 11:46 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
~Birch Offline
Administrator

Administrators

MyMood: Nerdy

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω. Σπαμ section σημαίνει να μπαίνεις εκεί και να γράφεις ένα "ΤΗΙS IS SPARTAAA" χωρίς κανένα προφανή λόγο. Σας είπα, για γενική συζήτηση απλά πηγαίνετε στην Γενική Συζήτηση.

Επίσης, chatroom is that way ----->

Αν βρίσκετε το Java applet (ας το πούμε το κουτάκι που έχει το τσατ) κατεβάστε το mIRC (δεν έχει ιούς, ότι και να λένε, εκτός και αν τους κατεβάσεις εσυ.). Βάλτε και το nnscript και είστε μια χαρά.

[Image: signature.php?id=1]
[Image: KMBlueSpecial.png]
09-06-2010 01:53 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
BoNeMacDix Offline
don't become like me

Ειναι γεγονος οτι αν το chatroom δεν ειναι στην αρχικη σελιδα ολα τα μελη βαριουνται να το ανοιξουν για να δουν αν ειναι καποιος μεσα. Παντα το chatroom σε εξωτερικο ,απο την main page ή το forum, συνδεσμο ειναι fail.
Αυτο δεν σημαινει πως πιστευω οτι θελουμε shoutbox η κατι τετοιο. Απλως αυτο ειναι το προβλημα.

09-06-2010 01:59 PM
~Birch Offline
Administrator

Administrators

MyMood: Nerdy

To chat τρέχει με Java και κάνει κάποια ώρα να φορτώσει σε ορισμένα Η/Υ. Γιατί να φορτώνει σε όλους αν δεν το θέλουν; Το Shoutbox όπως είπαμε επιβαρύνει τον server.

[Image: signature.php?id=1]
[Image: KMBlueSpecial.png]
09-06-2010 02:03 PM
BoNeMacDix Offline
don't become like me

Σε αυτην την περιπτωση το chat δεν προκειται να εχει επιτυχια οπως και να λειτουργησει. Και αυτο που θελουν τα μελη απ' οσο εχω καταλαβει , ειναι απλως ενα θεμα που να λενε οτι τους κατεβει. Η γενικη συζητηση σαν ενοτητα δεν μπορει να καλυψει με τα θεματα της οτι του ρθει του καθενος. Για να γινει αυτο θα επρεπε να ειχαμε χιλιαδες threads. Ενω βαζεις ενα spam section και τα χεις ολα σε ενα νοικοκυρεμενα.

Με αλλα λογια ειμαι υπερ της δημιουργια spam section ειτε σαν ξεχωριστη κατηγορια ειτε σαν thread στην γενικη συζητηση.

09-06-2010 02:11 PM
`sarantis1995 Offline
Λοχαγός

Λοχαγός

Τύπος: Συλλέκτης
MyMood: None

Λοιπόν, αν και έχω μείνει έξω από τη συζήτηση για to spam thread, ήρθε η ώρα να πω τη γνώμη μου. Είμαι σίγουρα υπέρ της δημιουργίας ενός τέτοιου χώρου. Πιστεύω πως θα επιφέρει μια ειρήνευση στο φόρουμ καθώς οι όποιες συγκρούσεις θα εκτονώνονται εκεί και ίσως φέρει και κάποια μέλη πιο κοντά, σε μια πιο φιλική και οικεία σχέση

Kai na me pali edo, sthn 8essaloniki. Efxomai kalo f8inoporo se olous kai makari na doume kai aspres meres sto foroum
10-06-2010 11:26 PM
Johnyman Offline
Απαγορεύτηκε

Moderators

MyMood: None

εγω birch θελω ενα ξεχωριστο τομεα για τα ξενογλωσσα κομικς

[Image: e8003t.png]
[Image: 33zebrs.jpg]
[Image: 2z6y2kw.png]
15-06-2010 02:13 PM
Chris McDuck Away
Στρατηγός 1 Αστεριού

Μικρός Εξερευνητής

Τύπος: Φανατικός Αναγνώστης
MyMood: Happy

Εγώ προτείνω να φτιάξουμε έναν κατάλογο με τα μεγάλα μαγαζιά που υπάρχουν κόμικς και manga.

[Image: ubd7662.png]
15-06-2010 03:42 PM
Post Reply 

Forum Jump: