Πιστεύω πως όλοι όσοι από εμάς κυκλοφορούν στα site των pokemon έχουν σίγουρα προσέξει την κυκλοφορία των 2 remake των παλιών κασετών gold και silver με τις οποίες πολλοί έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να βρούμε με ποιον τρόπο θα περάσουμε το sudowoodo ή προσπαθώντας να πιάσουμε ένα pineco(το οποίο αυτοκαταστρέφεται συνέχεια)κάνοντας headbutt σε κάποιο δέντρο.Τέλος πάντων σ'αυτό το thread μπορούμε να συζητήσουμε για τις κασέτες αυτές και για πιθανά event που μπορεί να γίνουν στο μέλλον(όπως για shiny pichu ή celebi)
Υστερόγραφο:μαζί με τις κασέτες θα κυκλοφορήσει το pokewalker ένας βηματομετρητής που μετατρέπει τα βήματα σε watts ένα είδος "νομίσματος" που χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους
Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι:
Ιαπωνία:12/9/2009
Κορέα:4/2/2010
Αμερική:14/3/2010
Ευρώπη:26/3/2010!!!
Αυστραλία-Νεα Ζηλανδία:25/3/2010
Soul Silver ftw. Έχει Lugia , και επειδή δεν έχω παίξει στη jhoto , θα την πάρω σίγουρα.
Heart Gold gtp!Επείδη τώρα πια δν μαρέσουν τα Pkmn ,δν θα την πάρω σίγουρα.
και ναι φιλες και φιλοι η ημερομηνία ειναι 26-3-2010 απιστευτο κι ομως αληθινο.Μόλις 2 εβδομαδες(ουτε καν 2)μετα την κυκλοφορία τους στην Αμερική οι pokemon heart gold και soul silver θα ερθουν στην ευρωπη και σαφως στην Ελλαδάρα μας!
(06-01-2010 01:09 AM)Aldark Wrote: [ -> ]Soul Silver ftw. Έχει Lugia , και επειδή δεν έχω παίξει στη jhoto , θα την πάρω σίγουρα.
δεν εχεις παιξει τζοτο ?
μα καλα ποσο χρωνων εισαι ?
μηπως απλα δεν την ειχες παρει ?
τεσπα καλη ειναι η τζοτο απλα δεν ξερω αν θα αντεξω να την ξαναπαιξω
.........18 χρωνων μαντραχαλος χεεχε
τεσπα
(23-01-2010 03:52 PM)Sir Roast McDuck Wrote: [ -> ] (06-01-2010 01:09 AM)Aldark Wrote: [ -> ]Soul Silver ftw. Έχει Lugia , και επειδή δεν έχω παίξει στη jhoto , θα την πάρω σίγουρα.
δεν εχεις παιξει τζοτο ?
μα καλα ποσο χρωνων εισαι ?
μηπως απλα δεν την ειχες παρει ?
Κανονικά έπρεπε να την είχα παρει αλλά με πόκεμον άρχισα να ασχολούμαι ξανά όταν πήγαινα έκτη δημοτικού (πριν έβλεπα μόνο το ανιμε και με είχε ξενερώσει εντελώς

)
Ψήφισα καμία γιατί δεν έχω DS (

) και δεν σκοπεύω να πάρω στο άμεσο μέλλον.Αν είχα θα έπαιρνα την Soul Silver.
(24-01-2010 09:45 PM)Mysterious Mickey Wrote: [ -> ]Ψήφισα καμία γιατί δεν έχω DS (
) και δεν σκοπεύω να πάρω στο άμεσο μέλλον.Αν είχα θα έπαιρνα την Soul Silver.
ε τοττε ψηφα την (αχχααχαχαχαχαχψηφα την χαχαχαχαχ
ελιωσα το ζωακι)
εγω νομιζω πως ο χο οχ ειναι χιλιες φορες καλυτερος απο τον λουγκια
και τον πιανεις και με αυτο το αιτεμ το -ασ κατι...
δεν θυμαμαι αλλα τα σπαει γιατι γιατρευει με τη μια ολα τα ποκεμον και HP ΚΑΙ PP
ΜΜΜΜΜΜΜΜ
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ GOLD
Αν πετύχω την Gold θα την πάρω, έτσι για την ιστορία...
Άμα έπαιζα ακόμα Ποκεμον θα διάλεγα ατην Silver γτ 1.απο ho-oh και lugia ,διάλεξα το ho-oh στο anniv10 2.Το Lugia τα σπαέι 3(γενικότερα).Δεν έχω παίξει johto.αρχισα ποκεμον απο την 3rd generation με sapphire.Τσπ ξέρει κανείς αν θα δουμε σε μικρο σχετικά χρονικό διάστημα(μισο-1 χρονο) 5th generation?