ΚΟΜΙΞMag Forums

Πλήρης Έκδοση: Οι Γνώμες σας
Βλέπετε τώρα μια συγχωνευμένη έκδοση του περιεχομένου μας. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Λοιπόν, μια βδομάδα Online είμαστε. Έχουμε αποκτήσει μερικά active μέλη τα οποια μας τιμούν με την παρουσία τους. Όμως, ποια ειναι η γνώμη σας μέχρι τώρα; Τίποτα που πρέπει να αλλαξει; Να προστεθεί; Μιλήστε ελεύθερα, δε θα προσβληθούμεBig Grin

Οποιαδήποτε βοήθεια ευχαρίστηση. Θέλω να προσαρμόσω την σελίδα αυτή στις ανάγκες όλων μας.
nomizo oti an einai na kanoume kapia prospatheia gia na proseggisoume perissotero to thema tou periodikou.Pantos i prospatheia fainetai thetiki(eos tora).
Χαίρομαι που το ακούω αυτό Smile

Τώρα σας παραθέτω κάποιες σκέψεις μου για πολύ μακρινά μελλοντικά σχέδια τα οποία δεν ταιριάζουν σε εμάς προς το παρόν.

Λοιπόν, ψάχνοντας στο Internet, ανακάλυψα ότι δεν υπάρχει καμιά σοβαρή εγκυκλοπαίδεια για τα παπιά. Τι θα λέγατε άμα έφτιαχνα ένα το οποίο θα ήταν επεξεργάσιμο από τον καθένα; Και ελληνικό και αγγλικό.

Επίσης ωραία θα ήταν μια ενότητα στο site με αγοραπωλησίες ΚΟΜΙΞ. Ίσως και πωλήσεις αντικειμένων ΚΟΜΙΞ.

Φυσικά αυτά είναι απλά σχέδια, δε θα υλοποιηθούν όσο οι κοινότητα μας βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά.
Λοιπόν ας πώ και εγώ την άποψή μου:

1)το φόρουμ προς έκπληξη διαπίστωσα πώς έχει πολλές δυνατότητες αλλά (και θα επιμείνω σε αυτό) είναι πολύ δύσχρηστο...πραγματικά σου δυσκολεύει τη ζωη για να κάνεις μια απλη επεξεργασία των στοιχείων σου.

2)Το μισό φόρουμ είναι αγγλοφωνο...το θεωρώ μεγάλο λάθος(εγώ δεν ξέρω πχ αγγλικά γιατι εχετε τους κανονες στα ξένα;Ελληνας είμαι και οχι άγγλος)
Επίσης τα "view post today" και τα συναφή τα θεωρώ επίσης απαράδεκτα..αν μπορεί ας γίνει κάτι.

3)τα υπο-φορουμ θέλουν άμεσα αλλαγή (γενικά οι υπο ενοτητες "comics & cartoons", "KOMIΞ") ποιο πολύ συμβάλλουν στο να μπλέκουμε τα μπούτια μας παρά να ειναι εξυπηρετικα...πρέπει-γνωμη μου- να υπαρχει μια ενοτητα και απο κει και υστερα διαφορες άλλες...

4)να δημιουργηθούν καινούργια topics με οπωσδήποτε ένα "γενική συζήτηση"

5)δυστυχως ο περιορισμός του μεγέθους του αβαταρ 100x100 θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μικρός...(ειχα αβαταρς με αναλυση μονο 250 x250 και να μη μπορούσα να το ποστάρω!!!)Αν μπορεί ας γίνει κάτι...

αυτά τα όλίγα προς το παρόν..αν θέλετε μπορώ να πώ και προτάσεις οσο αφορά το πλάνο, και άλλα πολλά..οτι ειπα φυσικά το είπα πέρα για πέρα καλοπροαίρετα.Αμα μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε και εμείς!
(17-08-2008 01:33 AM)PhantomDuck Wrote: [ -> ]2)Το μισό φόρουμ είναι αγγλοφωνο...το θεωρώ μεγάλο λάθος(εγώ δεν ξέρω πχ αγγλικά γιατι εχετε τους κανονες στα ξένα;Ελληνας είμαι και οχι άγγλος)
Επίσης τα "view post today" και τα συναφή τα θεωρώ επίσης απαράδεκτα..αν μπορεί ας γίνει κάτι.

3)τα υπο-φορουμ θέλουν άμεσα αλλαγή (γενικά οι υπο ενοτητες "comics & cartoons", "KOMIΞ") ποιο πολύ συμβάλλουν στο να μπλέκουμε τα μπούτια μας παρά να ειναι εξυπηρετικα...πρέπει-γνωμη μου- να υπαρχει μια ενοτητα και απο κει και υστερα διαφορες άλλες...

4)να δημιουργηθούν καινούργια topics με οπωσδήποτε ένα "γενική συζήτηση"

5)δυστυχως ο περιορισμός του μεγέθους του αβαταρ 100x100 θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μικρός...(ειχα αβαταρς με αναλυση μονο 250 x250 και να μη μπορούσα να το ποστάρω!!!)Αν μπορεί ας γίνει κάτι...

αυτά τα όλίγα προς το παρόν..αν θέλετε μπορώ να πώ και προτάσεις οσο αφορά το πλάνο, και άλλα πολλά..οτι ειπα φυσικά το είπα πέρα για πέρα καλοπροαίρετα.Αμα μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε και εμείς!

1. Όπως σου πα, θα το συνηθίσεις Smile
2. Δυστυχώς δεν υπάρχει επίσημη μετάφραση στα ελληνικά, και γιαυτό είχα κάνει κάτι μεταφράσεις εγώ. Όμως έκανα αναβάθμιση στο φόρουμ, και όλα αυτά χάθηκαν. Άμα κάποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει με την μετάφραση, με μεγάλη μου χαρά θα το δεχτώ.
3. Ναι, ίσως είναι δύσχρηστα, άμα έχετε προτάσεις να τις κάνετε.
4. Θα το έχω υπόψην μου.
5. Και όμως, για μέγιστη ανάλυση 100x100 είναι πάρα πολύ. Σε άλλα φόρουμς επιτρέπεται μόνο 50x50. Τα μεγάλα αβατάρς πιάνουν μεγάλο χώρο στο σέρβερ.

Και φυσικά κάθε πρόταση δεχτή!
Δεν αργεί λίγο η ολοκλήρωση της αρχικής σελίδας?Αυτή βλέπει ο κόσμος και έρχεται.
Έχω κάτι ψιλοπροβλήματα τώρα αυτή τη περίοδο, και πρέπει να περιμένω μέχρι τέλη Αυγούστου για να τη τελειώσω.
Γεια σας και συγχαρητήρια για τη νέα αυτή προσπάθεια.
Γνώμη μου είναι ότι για αρχή μια ενότητα συστάσεων για τα καινούρια μέλη είναι απαραίτητη Smile
Χμ, δε νομίζω ότι είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο. Ο καθένας μπορεί να καλωσορίζει και να καλωσορίζεται στα άλλα θέματα του φόρουμ. Και ο χαρακτήρας καθενός φυσικά φαίνεται από τα λεγόμενα του.
Λοιπόν όποιος προσέχει, έκανα κάτι αλλαγές στην κεντρική σελίδα. Έχει κανείς προτάσεις ή ιδέες; Θα ήταν χρήσιμο Smile
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
URLs Παραπομπής